KOMMA I KONTAKT

Vi har inte tillgång till e-post hela tiden. Vi kommer tillbaka till dig inom 24 timmar.

Vårt kontaktformulär är avsett att få svar från vår kundavdelning. Vår operatör ger dig svar inom 24 timmar. Fyll i önskade formulär och skicka din begäran. Vi levererar över hela världen. I allmänhet skickas alla paket ut via en kreditvärd internationell sjöfartsbyrå Omedelbart gick betalningen bekräftad. Se öppettider nedan. Ibland upplever vi högre volym än väntat, låt ytterligare 1-2 dagar under dessa tider.

Skicka oss ett mail för alla frågor

KOMMA I KONTAKT

På kvalitetapotek strävar vi efter att tillhandahålla bästa möjliga service och erbjuda kunderna en pålitlig och pålitlig tjänst till ett ekonomiskt pris. Om du behöver mer information från oss, här är de bästa sätten att komma i kontakt:

Öppettider

MONDAY-FRIDAY
8:00 AM – 5:00 PM MST

På grund av en nationell tillströmning av beställningar runt helgen kan det finnas en liten försening i frakt på grund av problem med postnord, GLS,USPS, DHL och UPS.

Vi uppskattar ditt tålamod och din förståelse. 

HUR FÅR VI DET?

Vårt medicinska team består av en blandning av läkare, apotekare och receptbelagda apotekare i syfte att använda olika färdighetsuppsättningar och många års erfarenhet av att arbeta i olika vårdmiljöer för att ge dig bästa möjliga vård online.